Dobra organizacja podstawą sukcesu.

Organizując przyjęcie okolicznościowe w naszej restauracji, mogą być Państwo pewni, że zarówno organizator jak i goście będą długo i miło wspominać to wydarzenie.

Zachęcamy do wykorzystania wyjątkowej lokalizacji naszego hotelu do organizowania w nim wszelkiego rodzaju spotkań, szkoleń, konferencji lub uroczystości rodzinnych (urodziny, imieniny, chrzciny, komunie itp).
Dysponujemy nowoczesnym wyposażeniem gastronomicznym oraz wykwalifikowanym personelem, dzięki czemu możemy sprostać wymaganiom nawet najbardziej wymagających klientów. Nasza kuchnia jest w stanie przygotować wykwintne i smaczne potrawy oraz oryginalne przekąski, które zachwycą wszystkich gości.
W okresie wiosennym i letnim możemy również zaproponować organizację firmowego grilla lub przyjęcia na świeżym powietrzu w naszym ogrodzie.

Restauracja w Hotelu Bella przygotowała dla Państwa ofertę na organizację przyjęcia okolicznościowego.

Chętnie udzielimy dodatkowych informacji pod numerami telefonów: 606 549 175, 75 64 31 250

adresem mailowym: recepcja@hotelbella.pl lub na miejscu w restauracji ul. Zamoyskiego 3 58-560 Jelenia Góra

 

Menu przyjęcie 10-50 osób

Mniejsza sala 30 m2 dla 10-25 osób

Sala restauracyjna 100 m2– 10-50 osób

Obie sale ok 130 m2 dla min 35 osób (sala restauracyjna plus sala taneczna)

Przyjęcie okolicznościowe-obiad z deserem i napojami- max 4 godz

Przyjęcie okolicznościowe-obiad z deserem, zimna płyta, tańce- max do godz 3:00

 

ZUPA 1 rodzaj do wyboru, serwowana w wazach- 8 zł/os

Rosół z makaronem

Krem pomarańczowy

Żurek z jajkiem i kiełbasą

Krem brokułowy z prażonymi migdałami

Krem pomidorowy z mozarellą

 

DANIE GŁÓWNE do wyboru (serwowane)

Tradycyjny kotlet schabowy, podawany z ziemniakami opiekanymi

i kapustą zasmażaną – 25 zł/os

Pierś z kurczaka po kijewsku (faszerowana masłem ziołowo-czosnkowym),

ziemniaki pure, zestaw surówek – 25 zł/os

Stek z karczku w sosie pieczeniowym, kluski śląskie, zestaw surówek- 25 zł/os

Roladka drobiowa faszerowana szpinakiem, ziemniaki opiekane, zestaw surówek – 27 zł/os

Roladka schabowa faszerowana borowikami w jasnym sosie, kluski śląskie, kapusta czerwona –

27 zł/os

Pierś drobiowa zapiekana z ananasem, żurawiną i serem,

ziemniaki opiekane, zestaw surówek – 27 zł/os

Łosoś grillowany, serwowany na ziemniakach pure i szpinaku- 35 zł/os

Dorsz na parze z warzywami, masłem ziołowym i ziemniakami z wody – 35 zł/os

Polędwiczki wieprzowe z cydrem i karmelizowanymi jabłkami, kopytka, surówki- 37 zł/os

DANIE GŁÓWNE na półmiskach 1,5 porcji na osobę wg cen powyżej


DESER- półmiski ciast własnego wypieku- 3 rodzaje – 12 zł/os-3 porcje/os

szarlotka, sernik na czekoladowym spodzie lub sernik z brzoskwiniami, biszkopt z bitą

śmietaną, galaretką i owocami, ciasto amerykańskie z jabłkami i bakaliami, ciasto czekoladowe z masą mascarpone

DESER- serwowany

Lody z owocami, bitą śmietaną i polewą- 12 zł/os

Deser Panacotta z owocami- 12 zł/os

Domowe Tiramisu- 12 zł/os

 

NAPOJE zimne i gorące bez ograniczeń – 14 zł/os

 

soki owocowe, woda z cytryną- w dzbankach, kawa, herbata do 10 os serwowana, powyżej 10 osób na bufecie

Możliwość zamówienia napoi gazowanych

 

ZIMNA PŁYTA NA POCZĄTEK LUB PO OBIEDZIE (na lustrach na stole)

 

Zestaw 1 – 30 zł/os

Wędliny i mięsa pieczone

Sałatka grecka

Jajka w sosie tatarskim

Śledź w cebulce

Szaszłyki z pomidorków z mozzarellą i bazylią

Pieczywo


Zestaw 2 - 40 zł/os

Wędliny i mięsa pieczone

Pasztet

Deska serów z owocami

Galaretki drobiowe

Sałata z fetą i oliwkami, w dressingu ziołowym

Sałatka brokułowa z jajkiem i szynką lub sałatka jarzynowa

Szaszłyki z pomidorków z mozzarellą i bazylią

Śledź w cebulce

Jajka faszerowane lub jajka w sosie tatarskim

Pieczywo

 

Zestaw 3 – 50 zł/os

Tatar wołowy

Wędliny i mięsa pieczone

Sos czosnkowy, ćwikła z chrzanem

Pasztet z żurawiną

Deska serów z owocami

Galaretki drobiowe

Sałata z fetą i oliwkami, w dressingu ziołowym

Sałatka brokułowa z jajkiem i szynką lub sałatka jarzynowa

Szaszłyki z pomidorków z mozzarellą i bazylią

Śledź w cebulce

Jajka faszerowane lub jajka w sosie tatarskim

Pieczywo

 

Wejście na ciepło

 

Zupa gulaszowa – 10 zł/os

flaki wołowe– 12 zł/os

barszcz z krokietem – 12 zł/os

żur z jajkiem i kiełbasą – 10 zł/os

Nugetsy z kurczaka z sosem pomidorowym na ostro- 15 zł/os

szaszłyki drobiowe z warzywami i sosem czosnkowym, frytki – 20 zł/os

mielone na szpadkach z sosem czosnkowym – 15 zł/os

gołąbki w kapuście w sosie pomidorowym – 15 zł/os

- krupniok z kiszoną kapustą i ziemniaki pieczone w folii – 15 zł/os

- drób pieczony, ziemniaczki opiekane w ziołach – 17 zł/os

 

Ceny wybranych alkoholi

Wódka Czysta 0,5l - 30 zł /but.

Wódka Finlandia 0,5l - 50 zł /but.

Piwo Żywiec z beczki 0,5l - 7 zł

Wino białe i czerwone Cervantez półsłodkie lub półwytrawne- 30 zł butelka

Wino musujące półsłodkie 30 zł/but

 

Możliwość wniesienia własnych alkoholi - korkowe płatne w wysokości <15 osób- 50 zł,

> 15 osób - 100 zł

 

Możliwość wniesienia własnych ciast - opłata 2 zł/os

Tort własny- bez dodatkowych opłat

 

Solennie obiecujemy zapewnić Państwu serwis na najwyższym poziomie

www.hotelbella.pl

ul. Zamoyskiego 3 Jelenia Góra-Cieplice

recepcja@hotelbella.pl tel.75 6431250 Właściciel- Joanna i Adam Hassaniyeh 606 549 175